Att fortsätta vandra vägen fram

Helt otroligt vad snabbt en vecka i Italien gick och vad intensivt det blev. Jag som hade tänkt skriva många filosofiska inlägg om vårt gäng på plats... Men så gick det med den saken så nu kan jag bara blicka bakåt för att utifrån det blicka framåt igen!

Terra Madre i Turin som en smältdegel med många färgstarka människor från världens alla hörn. En energifylld mötesplats med intressanta personligheter och med en förtröstan och förhoppning om en framtidstro. Det som kan synas omöjligt från ett perspektiv kan med en ny infallsvinkel göra att man hittar lösningar. I möten med andra människor gäller det att ha ett öppet och fördsomsfritt sinnelag. (Låter bra i alla fall men hur lätt är det ??)

Att få möta nya smaker med människor som tror på vad dom jobbar med ger en förtröstan om en god framtid för våra barn och kommande generationer. Med människors engagemang för rättvisa både i att man blir respekterad för den man är och för det man står för och i den livssituation man befinner sig i ger mig energi att vända orättvisor ryggen och tro på en bra framtid för var och en.

Till sist med en förhoppning att återse många ansikten vid urfolkskonferensen i Jokkmokk i juni!
Med alla nya intryck väl förpackade i min ryggsäck styr vi kosan norrut igen. Med nya mål i sikte.
Kommentera här: